Sista uppdateringen

hej hej sista uppdateringen för iår haha. hemma hos nina dricker är minde än 1 timme kvar till 12 slaget. har as kul  här kommer bara att bli roligare o roligare. hörs imon och önskar er ett bra start på nya året jag kommer ha det bra.
blir nog att sova här i natt om jag inte kommer åka hem. fårse ps: jag fyller år om 3 dagar :D:D

Shopping

hej hej inte uppdaterat på några dagar nu har sovit hos min tjejkompis nina ena natten och sen shoppat i stan och igår bara jag slappade och lagade maten till familjen. idag blir det shoppa  igen så klart :D lägger upp det jag köpt under veckan gör jag ikväll eller imon innan det blir att parta :D

Nu skall jag ta och sminka mej och ut med hunden innan jag åker in till stan. pusspuss påer

shopping time nu

hej hej :) sitter har precis tagit frukost ska börja sminka mej snart sedan blir det att åka in till stan.för att SHOPPA :D love it hehe visar vad jag har handlat sen när jag kommer hem men blir nog en hel del kläder. pusspuss

Spa dag

hej hej godeftermiddag just nu sitter jag i mitt rum är helt seg lite krasslig i halsen fortfarande och huvudvärk så ska hoppa in i ett skönt bad snart.och göra ansiktsmask och tvätta håret ochså så känner jag mej lite fräshare iallafall.

Igår fick jag pengar och sedan britneys spears parfym kit fantasy. (min älsklingsparfym) är min 3e flaska nu. sen fick jag ett skal till min iphone helt svart men snyggt ändå.sen fick jag 2 flaskor med TRESemme shampoo och balsam så nu har jag 2 balsam och 2 shampoo kommer räcka länge ;) hehe

så imon ska jag se om jag kan få med mej någon till stan och shoppa. love it pusspuss på er nu ska jag ha min ska stund. försöka bli bättre

Godjul era rumpnissar.

hej hej godjul säger jag och ha en bra julafton och få massa fina paket. jag har inte uppdaterat på någon dag nu har legat i hög feber och varit yr.ont i huvudet.ont i halsen med. bara legat i sängen och sovit.
Nu ska jag ta och fixa mej duscha och sminka mej ochvidare.

pusspuss på er ha en underbar jul det kommer jag att ha hoppas jag.massa god mat man skall äta och godis(A) uppdaterar säkert ikväll vad jaghar fått och så =)

Gratisbio.se

Skall tipsa om du vill tjäna presentkort snabbt och lätt bara att svara på frågor och kasnke värva en kompis eller några om man vill. tjänar påäng och byter det emot presentkort Perfekt ju.

www.gratisbio.se

Avslöjar

hej hej kom hem för en stundsedan hehe lyckad kväll igår.Dagen började med att jag fixade mej och allt sedan så blev det att åka in tillstan var inga problem med det stod och väntade på spårvagnen till mölndal  för er som inte vet så hade min kompis familj fixat en övcerasknings fest till min tjejkompis. och självklart oturen jag har så när jag hade kommit med spårvagnen till kungsportplatsen eller om det var valand så kommer min tjejkompis på som skulle få överasknings festen jag kollar på henne får ögonkontakt med henne men hon värkade inte känna igen mej tur det.hennes syster sog ochså på mej men kände inte igen mej.Så fick smsa hennes bror och göra så han fixade så dom gick av tidigare sen fick jag gå jätte snabbt när jag gick av vid mölndals bro (halkade ett par gånger)

sen när jag välkom hem till henne så var det fullt med folk hon fattade inget och jag smsade henne och sa att en "killkompis" behövde hennes brossas nummer och hon fattade inget var tvungen att skriva det för kan ju inte skriva att jag behöver det. senare på kvällen blev det present öppning och dricka och äta.sedan när hennes släkt åkte så kom massa andra personer ganska kul ändå några spelade gitarr och sjöng.och bara slappade i ninas rum och hennes brossas.sen kom det någon tjej låg i soffan vet inte vad det var med henne men hon värkade lite borta.hon låg ner och helt plötsligt kollade hon upp på mej och sa jag känner igen dej jag har ett bra minne för att känna igen folk så sa jag till henne vad känner du igen mej ifrån då.så svarar hon jag vet inte men jag känner igen dej.

Det sa ju mycket haha. blev seent igår kväll men ändå skönt vi planerade även om att värmlands trippen ska bli av när sportlovet är =) älskar att hitta på saker. nä nu ska jag ligga och sega i sängen pusspuss.

några tips?

hej hej igen sitter här hemma har as tråkigt orkade inte hitta på något idag lite smått ont i magen nu.Plus att jag skall upp ganska tidigt imon kan inte skriva här nu varför för kan inte avslöja något men ni märker i övermorgon vad det var vill inte förstöra allt det roliga.

Att göra lista imon
*Vakna och äta frukost
*ut med hunden
*duscha och fixa allt
*städa
*ladda kameran(radera några kort)
*pappa köpa ut på systemer
*dra hemifrån vid halv 5 tiden men ut med hunden innan
(och självklart blogga innan )

Sen säkert andra saker med men det kommer jag på imon. nä nu ska jag nog sätta på en film lägga mej i sängen och sega pusspuss <3

Så jävla skönt med lov nu

hej hej var en seg morgon idag men mamma väckte mej jag låg kvar och segade en stund i sängen. hunden sov brevid mej så varmt och mysigt sen blev det att fixa sig och ta något att äta sen gå ut med hunden och sen ut till bussen och möta sofia hade avslutning idag skönt med lov och är 16 dagar kvar tills jag fyller år :D räknar ner för varje dag haha vilken nörd jag är (not). ska snart stor städa mitt rum ska nog börja att ränsa i garderoben hänga upp kläderna på galgar och sedan ta tvätten jag tvättade igår och lägga ner i lådorna.

<har även börjat små planera att under sportlovet i februari så ska jag och några kompisar blir kanske ett gäng på 8 elelr 10 pers fårse vilka som har körkort som kan köra (A) blir att åka upp till huset  och bara vara där kanske 4 eller 7 dagar dricka och ha kul så klart. nä nu ska jag fixa i mitt rum så det ser fint ut pusspuss på er hetingar ;)

besked

hej hej kom hem från min bror för en stundsedan tråkigt besked från sjukhuset dom har förlängt min medicenering 1 år till så får ta tabletterna i åtminstånde 1 år till. och har fortfarande järnbrist i bloder eller något. så dom kanske ska ge mej tabletter för det med. och nu efter jaf fyller 20 i januari så kommer jag få att betala varje gång jag e på undersäkningar och ska ta mina blodprover. usch usch men men 1år går fort ändå

nu sitter jag i köket med min lilla söta rosa data väntar på att pappa skall komma hem.han skall köpa kina mat till mamma och min bror och han själv tror jag,fast jag vill ha donken (A)

godmorgon

Godmorgon på er sovit gott? det har jag fast vaknade vid 5 imorse och kunde inte somna om as jobbigt.nu har jag fixat klart mej ska fixa håret bara och borsta tänderna.upp och lämna hunden hos min bror sen åker jag och mamma till sjukhuset och ska träffa min läkare:) hoppas på goda nyheter.Hörs senare pusspuss

PS har fått min lilla mini data rosa:) fick den igår så har fixat allt på den nu ska lägga över bilder och musik och allt på den idag om jag har ork till det.

Bartenderutbildning reklam

Exklusiv 3 veckors Bartenderutbildning i Ayia Napa!!!

Scandinavian Bar Academy utbildar dig till en Internationell Bartender och inga förkunskaper krävs.

Vår bartenderutbildning sker på svenska men vi tar emot elever från hela Norden!

Allt ingår! 3 veckors barkurs med fokus på kvalité, flairingkurs, boende, lunch, VIP-kort m.m..(ej flyg)

Anmäl dig nu
http://scandinavianbaracademy.com/?anmalan

Tjäna 1000kr på att anmäla dig nu..


Vi kan nu gladligen meddela som ENDA barskola på Cypern att MINST en(1) elev ur kurs 1 får garanterat jobb på Blue Moon Bar säsongen 2010!!

Söndag slappar dag och 3e advent

hej hej :) ska bara säga att jag mår kanon hehe igår så smsade minna och frågade om jag ville med in till stan idag. och eftersom det var längesedan vi sågs så sa jag självklart ja.Såå blev att möta henne klockan 12 istan  packat med folk hon köpte lite julklappar och jag bara kollade runt på saker jag vill ha "som är massa saker"
Sedan földe jag henne till hennes tåg sen när jag kom till min busshållplats så stog det 9 minuter så jag gick upp till kungsportplatsen där min buss går med så när jag kommer till hållplatsen. ser jag mitt ex eller aa ex och ex gå där så ropar på han han blev chokad att se mej eftersom han inte har sett mej som brunett men han hade brottom till tåget. han sa att han skulle komma ner om ca 3 veckor och hälsa på (måste tillägga att det är 3 veckor kvar idag tills jag fyller år 20 år stor Flicka ;). )

Sen när man kom hem blev det att börja med maten  gjorde mina biffar med hemmagjort mos och sås men när jag skulle börja med såsen så säger jag till mamma kan jag få grädden så kollar hon på mej och säger vi har ingen ändå hade pappa frågat henne flera gånger underdagen om han skulle köpa något :P men har ju en snäll bror som cyklade ner till affären och köpe. nä nu blir det att kolla klart på filmen och sedan sova skall upp klockan halv 6 imorgon usch hatar måndagar.börjar 8 ska åka hemifrån klockan 7 typ så är i skolan halv 8 eller 20 i ska vara ombytta och klara till 8. ska hinna lämna hunden innan skolan med. lycka till till mej att jag ska komma upp den tiden med. godnatt på er pusspuss


Helt kär

he jhej är seg här jag vet men försöker fixa blogg designen lite men jag är inte alls bra på sånt:P
Men kan lova att det inte var någon som missade vem som vann idol.
Jag är helt kär i låten.låt texten är as bra om man lyssnar noga och översätter.Erik sjöng den bäst men calle gjorde den ochså bra jag satt och hade rysningar över hela kroppen när jag hörde låten pirrade i hela kroppen när jag hörde låten.

Sitter i mitt rum nu jag som hade hoppas att få min data denna veckan men blev inte så får hoppas att jag får den nu på måndag eller tisdag.

Somsagt skriver in lite mer i detta inlägget än att göra 2 inlägg irad. Jag var med på tvn idag såg as sur ut haha har det inspelat på tvn i stora rummet var ju på inspelning av postkodsmiljonären för någon veckasedan och idag sändes ena delen av den jag satt så man såg halva eller hela mej  nästan helatiden :P haha kändes konstigt att se sig själv på tvn ju men men. kommer även att visas den 8e januari med. nä nu ska jag lägga mej och vila i sängen och kolla på filmen pusspuss på er :)<3


Min nya

Hej hej min dag har variiit as jobbigt.som sagt jag kommer inte alls att vara på humör denna veckan. hade kök idag jag fick göra hjort innanlår med rödvinsås och blomkålspure. och pommes anna eller hur man nu stavar det.som sagt ja jag är brunett nu ;) blev det i onsdags är ovant + att jag har kort hår nu klippte av ca 15-20 cm av håret men behövdes. men kommer vara långt till sommaren kommer så skönt

Igår beställde pappa denna datan som jag förhoppningsvis får nu i veckan =) *jippie*



Film time.

hej hej seg att uppdatera men nu har jag kollat klart på idol och varit ute med hunden.så nnu när jag var inne på hemlig hemsida ;) så hittade jag nyaste american pie filmen som kom ut nu i veckan eller förra veckan. och heter "American Pie Presents The Book of Love"
Uppdaterar efter den kanske så kan jag berätta om den är dåligare eller lika bra som dom 3 första filmerna. pusspuss

Favorit låt

Min favorit låt just nu.


ah kan inte fatta

ahh kan inte fatta att jag gjorde det :P. stor förändring i livet men bra ändå. visar/ säger imon vad det var hehe  ska snart lägga mej i sängen har nyss tänt lite ljus i mitt rum så det blir lite mysigt smått kallt i mitt rum,Ska kolla på efterlyst nu orkar inte tråka här framför datan just nu så pusspuss på er.

Imon smäller det.

hej hej skulle lagt upp detta inlägget tidigare idag men var något fel på blogg.se så jag lägger upp det nu som det skulle stått innan.

japp nu är det bokat :P klockaan 13.15 imon händer något mnen ni får vänta tills imon och se vad det kan vara ;) ni kan gissa om ni vill och se om ni har rätt imon när jag berättar vad det är.

Pusspuss nu ska jag fixa mej till skolan ska servera mamma och pappa.min bror idag iskolan och sen några andra vi känner och även min mormor och hennes gubbe.Slutar halv 10 ikväll men kommer nog få sluta tidigare eftersom jag kan åka hem samtidigt som mamma och pappa.


( nu är jag hemma igen helt seg funderar att lägga mej snart börjar 09.50 imorgon så)
pusspuss


RSS 2.0