Lady GaGa ful eller snygg?

hej hej  ja som sagt i hennes nya musik video till bad romance. är det bara jag som tycker hon är fin i den videon okej hon har lite konstiga kläder på sig imellan åt men tycker det bara är bra att hon är lite udda inte kul att vara som "alla andra" eller?

  
Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är så jävla ful det är inte ens någon som vill se dig- fan du tror att du har varit med om så mycket. jaja eller hur om det nu va så jobbigt som det du säger så videofilmar man för fan inte när ens kille försöker ta självmord som du gjorde de är ju helt sjukt och ännu värre du visar det på en fest som du hade. och undrar du vem det är så va jag med på din fest hemma hos dig och du visade filmen för alla. ingen tycker synd om dig.

2009-11-16 @ 21:12:47
Postat av: Jasmine

tror du jag bryr mej om det du säger eller ? du är så jävla feg och vågar inte skriva vad du heter eller något väx upp för fan. jag har ingen film och spelade inte in när han hoppade. Jag har haft många fester så.

2009-11-18 @ 23:27:00
Postat av: Anonym

Varför är det äns jobbigt? han är ditt EX, han hoppade och ÖVERLEVDE. vadåda? och jag har också sett den jävla filmen, FALSK är du!

2009-11-19 @ 17:13:38
Postat av: Kalle

hon ser jättebra ut faktiskt men hon kunde kanske skydda lite mer av kroppen på vissa ställen... haha


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0