fixar mej och städar.

Hej hej :) varit vaken ett bra tag nu jag och mamma gick ner till torget förut för en stundsedan köpte lite smott och gott. lite godis och glass och chips för ikväll kommer ju sara .hennes mamma och hennes pappa hit och äter middag  (blir god älgstek) mums alltid lika gott. sara tar även med sig sin katt hon fick igår tror den var 9 veckor =)

Haha juste en sak från igår . mamma va ute i frådet som e prc utanför våran yttedörr. så trodde hon våran katt som vi har hade gått med in ifrådet fast våran granne 2 trappor ner har våran katts bror så mamma tog in katten så när det hade gått en stund så sitter pappa i soffan jag med och mamma så säger han fan detta kan inte stämma ju. så sa jag va vadå han kollade lite konstigt ut i hallen.

Så säger han varför har vi 2 katter här inne jag och mamma trodde nog han hade druckigt för mycket för först såg han grannens katt o såg men katten är ju smalare tänkte han än våran. så 2 sekunder efter så kommer våran katt och går förbi och pappa får panik och trodde han var knäpp så han gick och kollade och jag med hha då var det våran grannes katt (min katts bror ) :P så dom gick runt lite sen släppte vi ut grannens katt  isvalen :P. haha

nä nu ska jag duscha och lite annat ska även testa shampot jag köpte igår och balsamet :)  pusspuss

I JUST WANNABE HAPPY !

Hur svårt ska det vara att bara vara glad ? efter allt som hänt mej i livet eller ja iallafall dessa sista 2 årsen. ingen kan knappt förstå hur det har varit för mej den som förstår är den som det hänt exsakt samma sak med och det 'r nog inte många som varit med om det ellr inte varit med om det än.

Men jag kämpar för varje dag och försöker göra mej själv att vara mer gladare här i livet tar dagen som den kommer.

the parent trap

Hej hej :)  ska lägga mej i sängen nu och bara kolla på film känner jag mej själv så kommer jag somna efter halva filmen som vanligt (A) haha expert på det usch upp tidigt imon :( inte kul men ska hjälpa mamma ner och handla sen in tillstan senare fast fixa mej innan och så. sen kommer några hit på middag.

Godnatt på er sötisar pusspuss

Shopping :P

hej hej sovit gott? det har jag ;) . vaknade vid halv 10 typ för jag skulle iväg med mamma och pappa och storhandla eller aa mat. men hottade annat med (A). min bror åkte även med (han fyller år idag)
jag köpte mina efterlängtade shampo jag ska testa från TRESemmé  ska testa det och se om det gör håret bättre  får hoppas det

(för Normalt till tort hår. och återfuktar och stärker håret)



Ska ta något att äta snart lite smått hungrig.Senare vid 4 typ såa vi iväg och äta på ett ställe med familjen och mormor och hennes gubbe  eftersom min bror fyller år hehe.  kanske uppdaterar igen senare om jag har orken till det och om något speciellt har hänt.


Godnatt snart?

heej idag har det varit en seg dag vaknade vid 8 imorse inte kul när man har lov prc. men hade tandläkar tid idag så fick hoppa ner på kryckorna  dit . och när min tandläkare jag brukar ha såg va som hade hänt så självklart fråggade hon och jag svarade. sen efter det sa hon aj då du har ingen tur du. alldid något som händer dej.

hon sa att jag skött borstningen bra:P hehe något positivt iaf ;) haha  ligger i sängen nu inget att göra bara slappar kollar lite på fråga olle dokumentären och strax börjar  NCIs som jag älskar imon blir det slappa. inget planerat vad jag vet.

 

Godnatt på er sov så gott sedan ;)


Bästa låten just nu

Eller aa 2 bästa låtarna just nu.+ att han är riktigt het ;) :P




Söndag.

Hej hej min helg har varit att vara hemma tagit det lungt. har fåt 2 feta blåmärken. inte så snyggt ska se om jag kan få bättre kort på det imon eller senare ikväll fast lägger upp det imon isåfall. Vaknade vid halv 8 imorse glömde att man vred tillbaka klockan inatt men jag lyckades halv sova till9 typ sen blev jag deppig av regnet och allt tråkigt . så blev kolla på tv hela dagen kan inte gå ut med hunden med mitt ben lit jobbigt.


benet jag har ställningen på börjar märka att det börjar bli ganska smalt. efter som jag inte rör musklerna där så blir benet smalare och smalare inte så kul men försöker "träna" musklerna i benet så inte det blir för smalt ska ändå ha ställningen i 3 veckor till.  suger skit att ha den testade duscha helt första gången igår . när jag skulle i badkaren va as rätt att ramla för belastade benet där knät gått ur led vädigt mycket så kändes som det vet sig . men  hade tur att det inte gjorde det.


Nu blir det att kolla film på tvn eller om jag kollar på datan . inget kul imon är det lov så ska  bara slappa :D
Ska duscha kanske försöka bada lite om jag vågar lite svårt att kanske komma upp sedan. fårse
Nä hörs senare pusspuss

onsdag.torsdag.fredag

aa inte uppdaterat dessa dagar men nu sammanfattar jag det här och nu :P.

ONSDAG : Ja dagen började med att gå upp vid 7 tiden på morgonen för på tisdagen hade dom ringt från töntken avdelningen på östrasjukhuset och sa att jag hade en tid på onsdagen klockan 10 på morgonen. så jag åkte samtidigt som mamma till jobbet eftersom hon jobbar på östrasjukhuset stannade vid olskrogen  köpte bröd  sen gick med mamma till hennes avdelning åt frukost och sedan földe hon mej till röntken och där inne hade dom prc fått in en ny bättre maskin så dom höll prc på att lära sig den och en tjej va där hjälpte han som undersökte sen va en annan tjej där med. fick reda på isamband när knät hoppa ur led måste det kommit åt en nerv eller blodkärl i en muskel. för hade fått en inre blödning i en muskel inte kul men  om inget hade hänt  inom 2 veckor och inte blivit bättre så skulle dom göra något åt det.

TORSDAG : Blev att gå upp ganska tidigt  jag och sofia tog bussen till skolan vid ca 08.55 började 09:40 jag fick gå ut till bussen vid 40 eller 45 för att hinna med tar tid för mej att gå ner för 3 våningar och gå igenom gården och sedan vägen till bussen not fun men tråkigare när inte någon flyttar sig där framme så jag kan stå eller sita  som jag måste kan inte böja knät eller benet så måste ha benet helt rakt. så lite sur blir man men inte kul och hoppa runt i skolan med kryckor och allt men får ju hjälp. fick hiss kort i skolan med skönt är ju 5 våningar iskolan bra att dom har hiss iaf.

FREDAG : Ja idag har vi bara 1 lektion och tycker det är meningslöst att jag skulle hoppa ner med kryckorna till bussen ta bussen in tillstan och sedan byta buss för att komma till skolan och vara med 1 lektion och sedan hem så känns bättre att vara hemma . lektionen var bara 1 timme iallafall ska försöka  städa lite i mitt rum iaf städa bort kläderna.  hatar att sova med ställningen kan inte ligga som jag brukar.




sjukhuset igen.

godmorgon uppe tidigt åker samtidigt som mamma idag till sjukhuset aa östra för att vänta på akuten för uldraljus undersökning åp mitt ben ittade en knäl typ vid lite under rumpan. så åker i tid idag eftersom jag hoppar på kryckor kommer ine bli kul o gå inne ista sen har riktigt ont med i benet as jobbbigt och sova med d en inatt sov även med kläderna på orkade verkligen ine kämpa för att ta av mej shortsen och det..


Ska åka nu pusspuss

J*vla otur jag har asså.

hemma nu  blev att åka till skolan tidigt. men jag kom bara till skolans hållplats.som sagt dom som går på lindholmen vet vad jag pratar om. ändå tog jag 30 bussen hemifrån mej. men allt hände när jag skulle gå av bussen stressad som jag alltid är typ så orkade jag inte vänta tills alla hade gått av så tänkte tränga mej in mellan 2 killar för o gå av o när ja skulle gå ner för där sätena är så står jag konstigt med benet så kommer någon åt mitt ben så hela knäskålen hoppar ur led  och samtidgt säger jag jävla Fu*king skit fan. och förösker gå fram och av bussen då hoppar knäskålen tillbaka. sen efter 1 min ringer jag mamma  gråtandes har bra hög smärt tröskel när det gäller smärta men det idag klarade jag inte av as ont .

Så mamma ringer min pappa så pappa får åka från jobbet och komma och hämta mej först åker till till backa läkarna som e på backaplan va inte lång väntetid så han sa att kan skickar remiss till mölndal så vi får åka dit  gissa vad fick sammanlagt på mölndals sjkhus sitta i 8 timmar inte kul kan jag säga och sista timmarna fick vi ett rum UTAN SÄNG. så gick sitta på en jävla stol. aa irriterad som ni kanske märker.

Sen tog dom röntken kort och massa shit.sen kommer dom in och säger att dom ska tömma knät på vätska (som bara var blog) äckligt . sen sa dom även att hela vävnaden i knät var pajjat så nu har jag en sånn ställnning på benet som jag måste ha i 4 veckor inte kul det heller måste ha den så den håller benet helt stilla  dag och natt.

aa det där var min dag så nu är jag här hemma ska snart äta inte ätit frukost så middagen nu vid halv 7 är min så kallade frukost.lunch.middag.

nu ska jag vila lite innan maten. pusspuss

sov time.


usch segat hela dagen. kul igår ju men skola imon måste upp as tidigt redan vid 9 för att äta frukost sminka mej och allt.sen ska jag även upp med hunden till min bror måste gå hemifrån vid klockan 07:00 inte kul sen ta bussen till skolan. byta om till kock kläderna. och till lektionen i början har vi bara att gå igenom vad vi skall göra varje person trivs i köket bättre än servering.

Godnatt på er sov så gott pusspuss






Bästa låten just nu.

j*vlar va jag har skrivit idag då. haha blir väl så när man inte skrivit på ett tag ;)
Ska bara lägga upp en länk till låten som jag har på hjärnan som jag lyssnat på om och om igen i flera dagar.


Itchy Daze - Monster


dusch time

hej hej tog intekort under sminkningen och när jag fixade håret på sofia men  blev stressigt hemma hos henne och allt. men kommer kunna ta lite kort på min sminkning sen lånade ävenhennes fondations borste  blir jämnare resultat än ha smink svampar, nä nu ska jag ta och hoppa in i duschen raka benen osv tvätta håret göra hår impackning och så.  tar meed mej telen in så jag kan lyssna på radio :P hehe nä nu ska jag skynda mej puspuss

orkar inte.

hej hej :D haha för längesedan jag skrev här har inte haft orken tillatt skriva har perioder jag inte orkar. man ska ju inte vara som Kissie.dessi.o paow som uppdaterar varje minut. orka med det.

Vaknade vid 10 idag. SOFIA FYLLER 18 IDAG GRATTIS. jag ska snart gå till henne ska sminka henne och fixa hennes hår för idag.  e det partyyy !!  har ganska mycket att göra idag men kommer hinna uppdatera 1 gång till eller 2 gånger;). tar kort på sofia sen under sminkningen och när allt e klart. hehe sen senare idag när jag e klar med min sminkning och det jag ska ha på mej så tar jag självklart kort på det med :).

Igår blev det att åka in till stan och köpa godis självklart (A) gott gott det ju satt några fyllon på bussen och  lite sjukt. ena killen smällde till tjejen o han andra smällde till andra gubben bara för han sm'llde till tjejen sen skriver ena gubben jag har en fet pistol på mej så du vet. fast dom fick av på backaplan så :P.

nä nu ska jag slänga på mej kläderna och ta med mej det jag ska ha med mej till sofia :)



Sova

hej hej inte skrivit bra på några dagar nu. inte haft orken att göra det. varit i skolan idag  små trött nu ska ta mina tabletter och något att äta och sen borsta tänderna sen glo tv och sova upp tidigare imon hinna duscha innan skolan. imon blir det låndag ändå bara 3 lektioner tror jag det var.

Men slutar halv 4 inte kul på en fredag ska nog försöka hinna med att sola imon med. somsagt köpte jag ju solkort i måndags (går bra med mitt sparande (A) nej..) jag tog super för emelie tog standad orkade inte sitta och vänta . självklart bränner jag mej så hela bakre låren.rumpan.svanken och ryggen brände jag :P vet inte om jag skrev det i mitt tidigare inlägg från i tisdags tror jag. usch håller på och blir sjuk? vill inte bli det . smått förskyld nu och   ont i halsen men förösker inte att tänka på det då kanske det känns mer?

Nä nu ska jag kolla på tv va nyss ute med hunden innan jag ska sova godnatt på er pusspuss

Segt.

hej hej skrev inlägg igår eller något men kom aldrig upp här konstigt. inte uppdaterat på ett tag inte haft en bra vecka för mej. men bättre nu iallafall. solade igår med emelie :) fast så klart har jag bränt mej så igår var ryggen.svanken.rumpan och bak på låren kräft röda:P haha ska sola standard imon blir nog bättre då .

ska snart börja fixa mej ska till tandläkaren vid sahlgrenska (stavfel?) till odontologen och ta röntken kort på mina tänder och något ska även fråga lite grejer. min lilla mormor ska med mej dit hehe. så samtidigt ska jag fråga henne om en sak en stoor sak rättare sagt  och se om hon går med på det eller inte.

sen efter tandläkaren  blir det att åka direkt till skolan. igår försov jag mej och ORKAR INTE MED ER SOM LÄGGER SIG I MITT LIV OM JAG KOMMER TILL SKOLAN ELLER EJ. sköt erat liv och jag sköter mitt.

Nu ska jag fixa mej lite innan ska möta mormor i stan vid halv 10 eller 10 eller va det var. pusspuss kommer inte uppdatera ikväll tror jag för slutar sent idag halv 10 är ju tisdag.


RSS 2.0