chaa.

hej hej på er ;) min dag har varig seg och tråkig bara segat här hemma vaknade 8 imorse as tråkigt kunde inte somna om va för ljus ute och orkade inte dra ner persiännerna (eller hur det stavas)
åt middag för en stundsedan fast kan inte tugga ordekligt så fick äta saktare eftersom tandläkaren satte in gummiringar mellan tänderna nu innan dom testar ut metall ringarna runt tänderna.Imon skall jag göra det as jobbigt men kommer få bra fint leende efter ser fram emot det :D.

Nä nu ska jag kolla på tv i stora rummet med föräldrara och vara lite social måste man ju vara ibland.
imon har jag studie dag tack och lov för det på tisdag e det bara redovisning. onsdag slutar jag 4a men ändå ganska nice, torsdag e lite kort dag slutar efter idrotten sen blir det att åka direkt till nina som bor i mölndal ska med henne till sjukhuset =) sen blir det la åka med hem till henne kanske kolla film fårse. fredag skola sen blir det la andra planer fårse :) pusspuss på er stalkers ;) hahah nä skojja.

Kommentarer
Postat av: http://emeeliiiees.blogg.se

Check my blog, :) http://emeeliiiees.blogg.se

2010-01-23 @ 17:35:28
URL: http://emeeliiiees.blogg.se/
Postat av: sofia

du är en jävla tönt... rätt åt dig. allt som har hänt har du säkert förtjänat.....

2010-01-23 @ 20:05:09
Postat av: jasmine

du sofia eär du som är en tönt. jag har lärt mej av sakerna som hänt i mitt liv.du känner inte mej du vet inte om jag förtjänar det så stick med dej din jävla tönt.skaffa dej ett liv.

2010-01-25 @ 15:32:39
Postat av: Emelie Sehlstedt

hejsan fin blogg :) Titta gärna in på min, har precis börjat blogga för www.improveme.se och bloggar om min vardag som hårförlängnings frisör & sångerska som älskar mode & skönhet! Vi ses:) /Emelie



http://www.improveme.se/sehlstedt

2010-03-10 @ 14:29:16
URL: http://www.improveme.se/sehlstedt

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0