skall bli bättre lovar.

Hej hej vet att jag inte alls skriver här mycket alls längre.jag skall försöka bli bättre på det men har ju fully upp med praktiken och går upp tidigt och när jag kommer hem så är klockan runt 4 tiden. så blir det att man lägger isg kollar på tv.äter o slappar sen somnar ganska tidigt.

Ifredags började dagen med att jag åka till sjukhuset tog mina blodprover,sen åka till tandläkaren och dorg en tand äntligen senaste 2 gångerna ja skulle dragit egetligen så var mina blodvärden för tunna så jag fick inte dra men i fredags var mina prover bra =)

sen direkt efter jag dragit tanden held bedövad så går jag ner till praktiken som tur är bara typ 300 meter ifrån där jag går hos tandläkaren, 

Lördag : Vaknade jätte tidigt vid 7 tiden låg vaken o kolad epå tv orkade inte gå upp medengång.sen vid 12 tiden började jag förbereda allt för smörgåstårtan tog fram bröden o alla grönsaker började skära o allt tog lite tid men men blev gjort iallafall . mamma gjode bålen grannen hade 30 års fest.

Söndag : vaknade halv 7 fattar inte varför men somnade tidigt så ändå men på helgerna brukar jag alltid sova typ 9 timmar  men jag har somnat med kläderna på varje kväll7natt haha så vaknar mitt inatten o tar av mej.

nu ligger jag i sängen kollar lite på tv fårse om det kommr något bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0