Dåligt dåligt i know.

Hej hej :) blir inte mycket uppdaterande här längre orkar inte logga in i mellan åt att skriva. men har ni något ni vill fråga så bara säg vad ni vill jag ska skriva om :) så gör jag det så klart.

imon blir det att åka till jsukhuset ska upp väldigt tidigt ska vara på sjukhuset klockan 08.50 om jag minns rätt, vet inte om dom ska göra ultraljud på benet eller om jag ska träffa min läkare henry och barakänna på benet och mäta runt eller något.fårse det imon och hoppas verkligen jag får sluta äta tabletterna och byta till andra och sen sluta helt.vill inte äta livet ut.om jag träffar min läkare henry imon så ska jag fråga om brlst operationen med.hatar verkligen mina sen se om han kanske kan hjälpa med klinik eller så jag vet redan vilken jg vill eller om han vet någon som kan hjälpa med operationen efter som jag pluggar och allt.

pusspuss

Mamma och pappa är hemma igen :)

hej hej :) somnade lite efter 4 inatt mamma och pappa kom hem vid ca 3 något den tiden så gick upp med väskorna.och så fick vi våra saker fick 4 ed hardy tröjor (kopior) skiter i om det är kopior dom är fina ändå. 2 vita och en svart och 1 rosa.
och mamma hade köpt massa stumpor. så fick 7 par tror jag det var och sen en gil D&G klänning vet inte om det är äkta men tror inte det men stog på lapppen att den kostade 69euro,sen fick jag massa armband och sedan min sprit haha
bacardi razz. tar kort på allt sedan och lägger upp =) lägger upp korten idag eller imon fårse:)
pusspuss

Underbart fina kläder.

hej hej vill bara be om ursäkt för dåligt med uppdateringar här på bloggen.har börjat smått blogga på nattstad och glömt av denna bloggen lite men ska börja uppdatera minst 1 g¨ång om dagen här :). Ska bjuda på lite sommar/höst kläder som kommer att vara populära =) puss





           

Min favorit bloggare

Har bara en favorit blogggare och även min förebild älskar hennes sitl och hur hon är som person :) kära Natacha  peyre =)


(Bilder från hennes blogg )


underbara armband

  

  

  
Hittade dessa underbara armband på en hemsida ska se om jag köpter några:)


Godmorgon

Hej hej sötisar. sitter på datan i stora rummet kollar runt lite på internet och tråkar var nere och handlade lite i morse eller aa snarare vid 12 tiden köpte lite mjölk och yoggi. nu ska jag snart slänga in lite kläder i tvätt maskinen mamma smsade och sa att hon hade köpt någon gul D&G klänning till mej  jag som inte gillar gult så mycket och mammas smak på kläder är inte alltid det bästa jag och hon har 2 helt olika stilar :P. men fårse vad hon har köpt sen när hon kommer hem sa att hon skulle leta efter ed hardy kläder till mej, så klart vet att det kommer vara kopior men det skiter jag i.
nä nu ska jag kolla lite på tv puspsuss

Bad + baby olja

hehe aa alltid när jag har duschat eller badat så tar jag alltid baby olja på benen blir mycket lenare då :) min bror kommer hit snart han köper med sig mat gott gott mos med köttbullar och sås.

nyhet : mamma ringde förut ju från turkiet haha hon kunde inte ens hålla sig 24 timmar från att ringa,mamma sa även att hon hade sett lite kläder och så där nere o frågade vad jag mest var intreserad av =).sen berättade hon att hon köper en Bacardi Razz hem till mej då blir det att dricka :D nä nu ska jag   hitta på något annat än att sitta vid datan  pusspuss <3


Ensam hemma 1 vecka =)

hej bloggen ;)
hehe ja nu är jag ensam hemma 1 vecka kommer bli riktigt skönt funderar att ha film kväll själv om ingen orkar komma hit. sen kanske ta ett bad innan man kollar film mamma och pappa va helt nervösa inför flygningen men mamma hade lite sprit i kroppen innan dom åkte till flygplatsen aa pappa med. nä nu ska jag gå igen inte blicit lika mycket uppdatering här som innan men jag ska skärpa mej och uppdatera mer här :d pussspuss


hemma.

hej hej hann inte uppdatera i morse hade lite smått brottom att duscha ch äta fixa mej o gå ut med hunden.
var förut på sjukhuset skulle ta 2 prover,ena som vanligt i fingret o kolla mina blodvärden och se hur många tablettrer jag ska äta. sen så fick jag gå till provtagningen brevid och gå in i rummet blev 3 rör blod och pisse prov bara för jag ska göra undersökningen den 30.e med ultra ljud.Nu är jag hemma slappar pappa har åkt och hämtat mamma på jobbet så sen kommer han hem och hämtar mej ska ner till mama rosa och äta så jag tar någ en bit pizza av min bror.

Nä nu ska jag ta och städa lite i rummet så det ser bra ut innan mamma och pappa åker imon till turkiet.
Puss puss på er sötisar <3<3

Tv + sängen

nybäddad säng madrassen flyttar på sig helatiden så får alltid fixa till den innan jag ska lägga mej i sängen o kolla på tv.ligger i sängen med datan kollar på ncis  just nu ska kolla på paradise hotel vid 00.00 kommer bli en den drama i detta avsnittet hehe kul att se ändå.

imon är det sjukhuset som jag skrev förut idag,sen efter det blir det hem stooor städa ska fixa hela garderoben men eftersjukhuset så ska jag kanske ta vägarna förbi Cubus och köpa 2 nagelack (A) blivit besatt av det nu senaste tiden. sen direkt hem blir det kanske blir äta pizza imon men äter bara 2 slajsar eller hur man skriver det ni fattar nog vad jag menar ändå.

nä nu ska jag ta mina tabletter så jag inte somnar utan att ta dom inte bra för mej. hörs imon om jag inte somnar så blir det nattbloggning här ;)

pusspuss


Sant eller falskt ?

Får frågor hela tiden om att jag tränar eller om jag inte äter. för att jag är smal

sanninen är att jag är förtidigt född och har svårt att gå upp i vikt dom som känner mej vet hur mycket jag äter och att jag aldrig har tränat  för jag tycker att jag inte behöver det.och jag stör mej på vissa tykten man hör eller aa hörde när man gick i högstadiet och nu gymnasiumet att jag är för smal och tror att jag har anorexia och att jag spyr upp maten efter jag har ätit det jag älskar mat men jag är och lite petig med mat men jag går ju hotel och restaurang så jag äter provsmakar och äter det jag lagar och är gott ja jag äter godis och skräp mat är ju gott men jag äter även husmanskost.tränar inte och det kan mina kompisar intyga att jag inte gör.

så nu har ni fått veta lite iallafall fråga mej saker innan än att prata bakom ens rygg och få andra att tro att man tränar eller inte äter mycket allt för att man är smal.


natti natti

godnatt eller aa jag ska ju inte sova än. somnar inte föäns vid 1 tiden eller efter. var ute med hunden för kanske 20 minsen såg ett stoooor grått moln så fick skynda att rasta hunden.så det inte började regna när jag går ute,nu sitterjag här inne myser för mej själv kollar lite på NCIS  besatt av den serien ska bädda om sängen strax och ta mina tabletter.så jag inte glömmer det inte bra om jag gör det  sen senare om ca 30 min så ska jag kolla på paradise hotel nä nu ska jag sluta skriva och bara slappa vid msn. pusspuss på er


Naglarna

Satt här framför datan förut o kollade på något klipp på youtube en tjej om sminktips och naglar.
så hon gjort svart vita zebraliknande nagklar och så nu har jag testat min egna stil av den hon gjorde.
så jag tog vittnagelack lät det torka.sen så tog jag mitt heta rosa nagelakc la en klick rosa nagelack på papper.
sen tog ajg en tandpetare tog färg på den och gjorde som sträck på nageln som på kortet här nedanför =)




(vet att det inte blev perfekt men försökte ska göra bättre nästa gång=). )

pusspuss på er nu ska jag äta mat <3


godmorgon

godmorgon mina söta läsare .
idag här det det inte sådär jätte mycket ska städa mitt rum idag och kanske laga mat fårse vad det blir om vi köper mat eller om jag ska göra.ligger och slappar i sängen nu inget inget att göra så tråkigt men inte klaga på vädret iallafall är lite sol nu men även massa moln men bra att solen tittar fram.

får hoppas bara att det kommer vara skinande sol på lördag och frammåt så man kan grilla och dricka lite ute på gården mamma och pappa åker ju på lördag=)

Pappa är hemma igen :)

pappa har kommit hem igen riktigt skönt  han skulle bara ta lite medicin tror jag det var han sa.han är nere på banken nu skulle göra något och sedan köpa vaniljsocker ska baka idag blev inte av igår för vi hade inget vaniljsocker när jag väl skulle börja, idag vet jag inte riktigt vad som händer fårse blir kanske bara slappa.

justdet NYHET;
haha igår vad det första gången jag år pizza på kanske 4 år tog bara 2 pizza slajsar.
hade tomat.ost.skinka.köttfärg och bacon sen hade jag och min bror beställt bearnäsås på sidan av blev riktigt gott men ska inte äta det på ett tag vet inte varför jag äldig äter det :P

nä nu ska jag ta och kolla lite på tv och städa mitt rum smått och gå ut med hunden.
Sitter i sängen med datan och lyssnar på E.M.D Deras nya youngblood är jätte bra enligt mej vet inte vad ni andra tycker men jag står för vad jag tycker och tänker efter som jag skriver det här i bloggen,
Mattias är riktigt fin

 


(Bilder från hans blogg)

skrev ju för någon veckasedan att jag gick istan och erik segerstedt nästan gick rakt in i mej
vet inte om mattias var med då men liknade.

pusspuss på er sötnosar hörs senare <3

pappa är hemma

hej igen bloggen.

pappa kom hem vid va 5 tiden idag han får va hemma undernatten men ska tillbaka imon morgon
så får hoppas att han inte behöver ligga kvar på sjukhuset öer natten och att han bara behöver äta medicin
nu sitter jag i sängen tog ett varmt skönt bad för en stundsedan.var ett tagsen man bara låg lyssnade på musik o slappnade av,

sitter i sängen kollar på lipstick jungle en av mina favoritserier (har många)



pappa kvar på sjukhuset

aa pappa ligger kvar på sjukhuset får hoppas att han kommer hem idag vet hur det är att ligga på sjukhuset tiden går så långsamt finns inget att göra  man bara går runt eller ligger i sängen eller gör massa kontroller elller röntken.
sitter i sängen med datan kollar lite smått på tvn, idag händer det intesådär jätte mycket ska göra 2 kakor till mamma sen en apelsinkaka och en citronkaka.

nä nu ska jag  ta något att äta o kolla tv :P
uppdaterar mer senare.

pusspuss  <3

Sjukhuset

Emelie sov hos mej inatt hehe kom la hem vid ca halv 3 inatt. var en lyckad kväll ändå
sen idag när vi hade ätit frukost o vaknat till så ringer camilla hem och säger att jag ska ta med mej holly och komma ner nu men hon sa inte vad det var så jag sa men emelie är ju här så sa hon hon kan med komma.trodde det var något positivt men när vi kom ner kanske 10 min efter så säger mamma att pappa ligger på sjukhuset och dom hade misstänkt en liten hjärtatack

så jag mamma och min bror åkte upp och va och höll pappa sällskap ca 2 timmar kanske sen så vid 8 ringde han o sa att dom hade sagt att det inte var en hjärtatack iaf detär ju bra det.
blev grilla idag med massa gott :) älskar mat

nä nu ska jag kolla på tv inget annat att göra pusspuss på er
förlåt för dålig uppdatering. <3

ös regn + stan + utgång

Jajjamän regnet öser ner här nu ska byta om sminka mej lite och dra in till stan köpa nagelack :) haha
sen hem snabbt fixa mej stääda lite innan emelie och dom andra kommer.
blir förfesta lite här hemma hos mej papap köpte några cider
nä nu ska jag skynda mej så jag inte segar för mycket

uppdaterar senare emelie occh jag gör nog ett videoklipp på min data sen .

pusspuss ses

Iphone

yeees nu har jag min tele börjar vänja mej vid den, men får lägga in aalla nummrena igen så lite jobbigt o skriva i dom.
har suttit och spelat kort med mamma .camilla.och hennes mamma
läängesen man gjorde det åt även donken förut  gott med mat.
nä nu ska jag tråka lite här framför datan och sen kolla lite på tv lite smått trött .

pusspuss på er

Mat mat mat

Kom hem för va 2 timmarsedan typ pappa sa att jag skulle laga mat att det ska vara klart till klockan 6.
så jag får väl börja strax och steka o mäta upp riset fick min tele igår fast dom glömde skicka med simkortet
så får vänta lite mer att använda den. lyssnar lite på musik uppdaterar här med,händer inte sådär jätte mycket idag vad jag vet fårse om någon orkar hitta på något .

nu ska jag börja laga mat

kommer lägga upp lite snygga sommar kläder senare :) så håll dig uppdaterad pusspuss på er

Hejdå

åker bort för dagen kommer hem imon igen :) uppdaterar imon pusspuss på er söstisar

Ändrade planer

Blir ingen stan idag för dåligt väder för det vi skulle göra idag men hoppas det bllir bättre snart :)
just nu händer det inte sådär jätte mycket ligger och slappar i sängen,
ska snart duscha och fixa mej . juste mamma ringde för en stundsen min tele har kommit så pappa ska ner och hämta ut den ohh vill ha den nu ju,

stööör mej på den som lagt ut mina bilder på den jävla fjortis hemsidan.eller  aa gör ju mej bara känadre så tack så mycket för det :D

uppdaterar mer sen mina underbara läsare

puss och kram



(bild från april var på sticky fingers med zuzze och några andra ) =)
(smått dragen mej  haha )

Underbart

Hej hej mina sötisar.

Kom nyss in varit ute med hunden är ett jätte stort svart moln nu över lägenheterna hatar åksa men är bra mys väder så man har lite tända ljus o godis o massa :D ska ta något att äta strax och ta mina tabletter sen bädda om sängen lägga mej o kolla lite på ncis min favorit serie love it . nä nu ska jag inte skriva mer uppdaterar när jag vaknar imon blir även massa underbara överaskningar imon med så läs lite då och då under morgon dagen och även på fredag :D


pusspuss på er my lovers <3

Gårdagen

haha fan va kul det var igår ändå hade inte planerat något.så smsar min kära emelie :) och frågade om jag ville åka med hennes kille och henne och några andra och bara jacuzzi så jag sa ja med engång så fick med mej camilla med:)
så när vi va där blev att ta en del kort lägger upp några nu .
va först på en hemma fest va där 15 min sen drog till dit i skogome vi skulle bada jag blev på festhumör första cidern åkte ner snabbt o jag hade inte ätit något under dagen så började känna av lite
har inte festat på 2 eller 3 månader typ så lätt på värkad då.sen efter badningen skulle vi vidare på fest jag fick ligga i jävla bagage luckan haha :P jätte kul. tack för en underbar kväll emelie och ni andra pusspuss

Några fylle bilder :P



























Haha inte haft så kul på länge :) <3

Städning hatar det

håller på och städar gillar inte det men är ett måste för att det ska se fint ut . idag händer det inte så mycket bara slappa
imon ska jag ha spa dag här hemma.mad,ansiktsmask och massa själv hemma så ja får ju passa på att njuta några timmar ensam :)
nä nu ska jag fortsätta att städa så inte mamma blir sur när hon kommer hem.

pusspuss

Brand,

jaha nu sitter jag här vaken uppdaterar  något som hände för va 1 timmesedan snart jag satt på golvet med datan är mycket svarare så heltplötsligt hör jag något högtljud men tänkte inte så mycket på det.så brydde mej inte om att kolla ut sen när ja va vid fönstret så hör jar en brandbild står o låter utanför, då är dom 2 svalar brevid och antaglien släcker en brand.orkade inte springa ut och kolla vad som hade hänt så när jag är ute med hunden imon så ska jag kolla (A)
jag är lite lat i bland men klockan var ju ändå ca 01:56 när jag kollade ut genom fönstret.

dom som känner men vet att jag aldrig brukar dricka kaffe men idag gjorde jag ju det o självklart kan jag inte sova nu
och klockan när nu (03:09) ska lägga mej i sängen nu och ha mtv på o försöka somna ändå.
pusspuss påer sötisar

hörs när jag vaknar love you my bitches<3

Buzz

hej hej igen :)

kom hem för en stundsedan blev att efter maten så gick jag och mamma ut satte oss på gården tills fry började regna tänkte det kommer nog inte regna mycket så vi satt kvar med några andra . men till slut ställde vi oss under taket vid min svale. sen drog in till min kompis camilla spelade bazz men jag förlorade :( haha inte bra på den

kollar på viva la bam nu blir nog att sova tidigt idag  om jag kan.
pusspuss

Gott.

Gjorde kaffe förut så blev jagbara så sugen på att testa göra kall kaffe med massa sover och mjölk med massa massa isbitar :D sitter och dricker det nu . bra tips att ha om man är ute i stano går och allt:D

HAHAHA !!

haha shit jag var nyss inne och läste på en tjejs blogg. så såg jag denna filmen http://www.youtube.com/watch?v=zuuV3X8lPro&eurl=http%3A%2F%2Fgemigenchans%2Eblogg%2Ese%2F2009%2Fjune%2F&feature=player_embedded


skrattar fortfarande åt den är ett måste att se :D

Varmt!

sitter i sängen nu strax bädda om den, va ute med holly för en stundsedan
haha först kom mille "en annan hund" stog och pratade lite ägaren är min kusins mamma
så efter kanske 5 min så kommer en granne på gården med sin hund så blev ståendes ett tag och
holly fick sina damp utbrott. haha som vanligt sprang runt i ringar kul att se

sen sprag jag en raksträcka med henne haha det är min ända träning jag gör lite då och då inte varje dag.
nu funderar jag att lägga mej och kolla på film på datan tror jag eller om det kommer något bra på tv
som jag inte tror att det gör, godnatt mina sötisar
!

skönt väder

Hej bloggisar

jaa det börjar bli skönare ute nu ganska molnigt nu och mamma och några andra har fått för sig att grilla idag.
men är bara skönt om det blåser nu lättare att somna på kvällen/natten
och regn skulle behövas nu,men jag älskar ju även solen vill ha sol sol sol kan ju regna på natten istället när man enligt mej (A) nä nu ska jag kolla lite mer på lipstick jungle

pusspuss på er


älskar choklad

haha jag kollade runt lite i köket jag fick ett sug efter choklad så natuligt vis har vi ingen hemma så ringde mamma o bad henne fråga pappa om han kunde cykla ner och köpa (A) hehe min pappa är så snäll  nu ska jag fortsätta kolla på tv pusspuss

Hej mina underbara läsare

ligger i sängen nu har suttit ute med mamma och några på gården.vaknade vid ca halv 11 idag sov länge var riktigt gott
tråkar lite inne på msn och kollar runt lite på olika kläd och skor sidor får aldrig nog
snart göra något att äta idag vet jag inte vad som händer fårse.

2VECKOR KVAR
tills mamma och pappa åker till turkiet då  är jag ensam hemma kommer blir skönt lite grillning med sprit så klart =)
sen blir det kasnke någon filmkväll och bara slappa sola och åka o  bada
nä nu ska jag fortsätta kolla lite på stylista.

pusspuss på er sötisar

Me want

åh vill ha vill ha vill ha .






Godermorgon :P

hej hej bloggläsare . sitter på datan i stora rummet ska sola lite snart på balkongen skönt väder men så Jävla jobbigt att somna somnat viv 2 eller 3 tiden nu dessa senaste dagarna , jobbigt jobbigt sitter och lyssnar på the voice nu och små sjunger med *haha* se om jag kan få med mej någon till stan idag hade varit mysigt ju
nu blire sola pusspus på er

Godnatt

Nä nu ska jag ta och stänga av datan och lägga mej i sängen och glo på tv tills jag somnar
tog nyss mina tabletter. hunden sover redan helt slut idag imon blir det nog stan om jag orkar det .
nä godnatt på mina sötisar . pusspuss

Nya skorna

Bilder på dom nya skorna .

 


 


  

bakar

sitter med datan i köket och har precis gjort eller a börjat med degen till banana e clairen.
väntar på att den ska svalna så jag kan blanda i äggen och börja spritza ut på plåten
siter o lyssnsar på darin What if
har den på hjärnan elelr a har rätte många låtar på hjärnan 

Lägger upp kort senare idag på skorna gick in ena paret förut idag
nä nu ska jag se om jag kan fortsätta med degen pusspuss på er

Underbart fina skor

haha jag lyckades inte hålla mej borta från att shoppa något jag och emelie gick till  I love paris sko affären
blev kär direkt . så gick ner till banken och tog ut pengar . men hittade lite kläder med men behöver inte det har så mycket kläder får använda dom först . om jag nu ska få operationen lyckad men emelie sa något om att hon vet ett jobb som kommer tjäna 120 kr i timmen blir ju perfekt hehe så fårse så ska väl ringa elelr gå dit så fort som möjligt .

I need the money you know .

nä nu ska jag kolla lite på tv och ta bort täcker vika det och lägga bort så jag bara har påslakanet så blir svalare att sova i mitt rum .  köpte 3 par skor idag älskar dom lägger upp kort på dom imon .
nä nu ska jag ju kolla tv och även ta mina tabletter och något att äta pusspuss

Fixad

nu har jag duschat o sminkat mej ska bara fixa till håret och byta om till det jag ska ha på mej :) .
ska möta Emeliekungsportplatsen inne istan sen ska vi kolla på skor o allt möjligt jag som ska spara pengarhar jag sagt men jag ska hålla mej till o bara köpa ett par jeans short försöka iaf .
nä nu ska jag fixa det sista ska även duscha hunden innan jag går .
min buss går 51 så måste skynda pusspuss

Hejsan sötisar

Hej hej  på er sötisar .,

sitter i stora rummet och lyssnar på the voice Jag ska strax in och duscha och fixamej så jag är klar till 4 typ.
ska in till stan då och möta min kära emelie :) , längesedan vi träffades ska gå runt i stan och shoppa lite jag ska även kolla efter ett par jeans shorts . och kanske något linne eller se om jag hittar något annat på ginatricot eller någon stans mina älsklings affärer . ska även se om jag och emeleie gör ett klipp o tar lite kort när vi nördar oss o tesar massa kläder  haha . nä nu ska jag hjöla musiken i stora rummet här jag sitter så jag kan sjunga i duschen lite . 
 

ha en underbar dag uppdaterar innan jag åker tror jag pusspuss på er

RSS 2.0