Veckan

Inte haft tid eller ork att uppdatera denna veckan + haft fullt upp

Måndag : skola hade varmkök  fick göra fisken och några andra saker kul ändå

Tisdag: Varmkök i restaurangen på kvällen började 13.00 den dagen och slutade halv 10 på kvällen.

Onsdag var tvungen att gå upp jätte tidigt skulle vara vid gammelstans torget halv 9 möta klassen och sitta publik ipostkodmiljonären  som kommer sändas 12 december och även 8e januari 2010.Sendan under sista reklamen under inspelningen körde  hon som håller koll på publiken där inne. kom på en lek som tex: har du lugg sätt dej ner. och innan det började så sa jag att jag inte ville stå sist kvar.och självklar fick jag stå sist kvar men vann stor choklad kanin :P haha  sen blev det att åka hem efter det fixa om mej sen träffa en kompis

Torsdag:Var hemma från skolan hade ont i halsen
Fredag Skola sen  bara slappade hemma
Lördag :  slappardag hemma med familjen
'Söndag: idag (ikea) och stor städa rummet.

Nu orkar jag inte skriva mer mej slänger in ett kort som jag tog i veckan.


Vilken skall jag välja?

Skall få en mini pc för mamma och pappa skall ha min bärbara jag har nu så jag får en ny:) så jag kan ta med mej lite överallt lättare än min 17tums bärbara jag har nu orkar inte bära runt den överallt precis :P.  Så jag har att välja mellan dessa 3 tror jag får den nästa månad som julklapp kanske fårse .

 Och Ps : ni som nu stör er på hur jag stavar så säger jag bara 1 sak läs inte min blogg då om ni stör er jag skriver hur jag vill. hej då eller stanna kvar.

 

 

 


Säger bara en sak.

Väx  upp för fan skaffa er ett liv än att Snacka massa bullshit så ni själva ska känna/må bättre. när folk snackar skit eller startar rykten om än gör dom det för att dom är avensjuka på personen dom pratar skit om. men vissa fattar ju inte det och ni som kommenterar anonyms jag ser *IP nummret så kan lätt kolla om det är samma person som skriver olika namn på kommentarerna och så kan jag även kolla upp vilka ni är så tänk er för innan ni skriver något.

VÄX UPP SÄGER JAG BARA SKAFFA ER ETT LIV TA REDA PÅ FAKTA INNAN NI SÄGER NÅGOT OCH BÖRJAR STARTA RYKTEN.

Lady GaGa ful eller snygg?

hej hej  ja som sagt i hennes nya musik video till bad romance. är det bara jag som tycker hon är fin i den videon okej hon har lite konstiga kläder på sig imellan åt men tycker det bara är bra att hon är lite udda inte kul att vara som "alla andra" eller?

  
hemma.

hej hej ligger här hemma i sängen och mår inte sådär jätte bra började i förrgår av att jag kände av att jag hade lite smått ont i halsen och på måndagen blev det värre kunde knappt inte ens prata igår och idag är jag fortfarade ganska hes. men pratar bättre nu men fått äcklig hosta som jag hatar. men imon blir det  skola för min del hoppas jag  varit borta senaste tiden från skolan inte bra så får börja gå mer men har ju blivit mycket sjukhus besök och varit sjuk.

Kollade ut för en stundsedan tänkte åh tråkigt väder regnade och nu kollade jag ut igen så snöar det. ärligt? om det ska snöa så kan det lägga sig på marken iallafall tycker jag är mer mysigare längtar till jul. så man går å jul på liseberg och har det mysigt :) ska dit med familjen som vanligt och gå runt .

Och 3e saken att skriva om nu så klart som alla redan vet så har ju "ullareds Bögen" mattiaz  Gjort en låt som jag tror kommer bli en låt plåga för den sätter sig på hjärnan väldigt lätt oh oh oh oh oh .:P men han är en go person hehe iallafall som han verkar på tv.n och på sin blogg.

OCH JAA JAG VET ATT JAG HAR STAC FEL SLUTA KLAGA PÅ DET .  stör ni er på det så sluta läs min blogg än att vara sur kärringar och ska "klaga" på det haha bara att stänga ner min blogg och inte läsa hur svårt är det? eller aa ni får göra som ni vill niu läser de så ja får mer besökare;) haha .

Dagen.

Hej hej har ni haft en bra dag? det har jag iallafall =) . började med att vakna vid ca 8 tiden idag var så trött så orkade inte tvätta håret idag och skulle egentligen bara på första lektionen fast den var inställd så låg kvar i sängen och segade sen blev det att åka till sjukhuset och göra ultraljudet på låret. och typiskt mej när jag kommer dit.så är det ju nya aparaterna dom har där så frågar dom gör det något om det är några med där inne? så jag sa nä gör inget .men när jag kommer in så är det 9 eller 10 personer + mej och min mamma var as varmt där inne och + att jag fick ta av mej jeansen så killarna och tjejerna såg mej i underkläder:o.

Ja inte så kul eftersom killarna såg ganska unga ut men hoppas dom inte stirrade men dom fick se min rumpa om dom nu kollade men än endå nöjd med dej så skitsamma men men. han som gjorde ultraljudet på mej sa att jag ska få komma tillbaka igen  för och kolla extra noga. men blir säkert om 1 månad  sen efter det åkte jag direkt hem så kollade posten skolkatalogen hade kommit =) sen blev det att åka till backaplan. sen hem och äta och nu sitter jag här. inget att göra små kollar på vänner imon är det skola 3 lektioner men jag får inte vara med på idrotten ändå men ska kolla på.  pusspuss hör av mej mer sen


RSS 2.0