chaa.

hej hej på er ;) min dag har varig seg och tråkig bara segat här hemma vaknade 8 imorse as tråkigt kunde inte somna om va för ljus ute och orkade inte dra ner persiännerna (eller hur det stavas)
åt middag för en stundsedan fast kan inte tugga ordekligt så fick äta saktare eftersom tandläkaren satte in gummiringar mellan tänderna nu innan dom testar ut metall ringarna runt tänderna.Imon skall jag göra det as jobbigt men kommer få bra fint leende efter ser fram emot det :D.

Nä nu ska jag kolla på tv i stora rummet med föräldrara och vara lite social måste man ju vara ibland.
imon har jag studie dag tack och lov för det på tisdag e det bara redovisning. onsdag slutar jag 4a men ändå ganska nice, torsdag e lite kort dag slutar efter idrotten sen blir det att åka direkt till nina som bor i mölndal ska med henne till sjukhuset =) sen blir det la åka med hem till henne kanske kolla film fårse. fredag skola sen blir det la andra planer fårse :) pusspuss på er stalkers ;) hahah nä skojja.

The Bitch is back

hej hej yes du hörde rätt the bitch is back!!

mej så klart haha funderar att jag är alltid snäll o finns en del personer som jag hatar och dom hatar mej. men jar har lite skaller så funderar på att avslöja det kanske här i bloggen om några är intreserade. några av dom är lite som några redan fått höra säkert från adnra personer;) hehe karma is a bitch

och ni som kommenterar skriv gärna vilka ni är.

nu skall jag äta mat strax sen  lite gossip kanske ?:) ;)

XoXo // Jasmine

uppdatering.

hej hej kommer med uppdatering nu =) varit seg dag idag har precis tagit ett bad var jätte skönt.
ska bara slappa idag tror jag inget planerat fårse vad som händer i måndags var det att åka till stan shoppade ett par nya jeans och även en halsduk.och 2 linnen för mina presentkort.och en kjol till sommaren söt och puffig hehe.
Kollar lite på tv nu ska nog börja med kycklingsalladen snart ska ät det idag gott gott.Rena snöstormen här hemma eller aa ute snöat ända sen igår o allt har samtas på ställen i stora högar bara för det blåser så,

Imon blir det nog stan med nina shoppa lite igen kanske och dra till systemet måste ju dit nu när man fyllt 20;) haha
pusspuss på er nu ska jag kolla film eller något på tvn.

JAG FYLLER ÅR IDAG

säg grattis till mej idag :D för det är min födelsedag. igår blev det utgång en riktigt lyckad kväll tills man fick reda på lite grejjer.och sedan en kille som gick på bordet o spillde ut någon dricka på mej haha  gick bara lite påå linnet  men äh riktigt kul igår o fira med emelie o hennes kompisar och nina. sen så kom min killkompi sebbe med as längesedan så var kul att se han.jag och nina åkte hem till mej vid va halv 3 eller något.va hemma vid kanske 3 tiden. har precis ätit  stor frukost ska bara slappa nu och sedan göra tårta o massa annat gott gott sedan kommer ju några kompisar o släkten =)

Skall fortsätta kolla på robinsson nu hörs senare pusspuss

RSS 2.0