Trött.

godmorgon på dig ;)

Jag sitter nu i sängen lite små trött strax börja sminka mej lite, sen blir det att gå upp till min bror med hunden och sen ner till praktiken är inne på 3e veckan nu sen bara nästa vecka sen har man lov :D as skööönt ska det bli med lov

Somsagt jag somnar as tidigt på mogonen haha jag hade glömt ta tabletterna men tog dom när jag vaknade så e lungt.hade även somnat med tshirt på med hhaha.

väckte sofia nyss oså kollar lite på vakna med the voice hörs senare underdagen efter praktiken när jag har slutat.pussspuss ha en underbar dag.

skall bli bättre lovar.

Hej hej vet att jag inte alls skriver här mycket alls längre.jag skall försöka bli bättre på det men har ju fully upp med praktiken och går upp tidigt och när jag kommer hem så är klockan runt 4 tiden. så blir det att man lägger isg kollar på tv.äter o slappar sen somnar ganska tidigt.

Ifredags började dagen med att jag åka till sjukhuset tog mina blodprover,sen åka till tandläkaren och dorg en tand äntligen senaste 2 gångerna ja skulle dragit egetligen så var mina blodvärden för tunna så jag fick inte dra men i fredags var mina prover bra =)

sen direkt efter jag dragit tanden held bedövad så går jag ner till praktiken som tur är bara typ 300 meter ifrån där jag går hos tandläkaren, 

Lördag : Vaknade jätte tidigt vid 7 tiden låg vaken o kolad epå tv orkade inte gå upp medengång.sen vid 12 tiden började jag förbereda allt för smörgåstårtan tog fram bröden o alla grönsaker började skära o allt tog lite tid men men blev gjort iallafall . mamma gjode bålen grannen hade 30 års fest.

Söndag : vaknade halv 7 fattar inte varför men somnade tidigt så ändå men på helgerna brukar jag alltid sova typ 9 timmar  men jag har somnat med kläderna på varje kväll7natt haha så vaknar mitt inatten o tar av mej.

nu ligger jag i sängen kollar lite på tv fårse om det kommr något bra.

Oh shit long time!

Heej jätte längesedan jag vet jag har ingen lust eller ork att blogga  haha trött på alla fjortiz bloggare som finns här i sverige (bara jag som tycker så?) jag har  som sagt prao nu på scandic har redan varit där 1 vecka.Har varit en jobbig men ändå rolig vecka har kvar 1 vecka i serveringen och sen 2 veckor kök.Och i torsdags kände jag att min hals började göra ont och i fredags när jag vaknade var jag helt hes :P så kunde knappt prata när vi serverade oså. igår lördag pratade jag knappt något försökte men inget kom fram typ.o har äcklig hostanu med så vaknat tidigt varje dag av hosta sov hela dagen igår var vaken kollad lite på tv och åt mat.

Nä nu ska jag försöka ta mej upp ur sängen ta något att äta

RSS 2.0