jobb - skola

hej hej har inte skrivit här ¨på ca 2 månader? jag har inte tiden och orken alls att logga in här och skriva jag skriver min blogg istället på nattstad mycket lättare när jag väl är inloggad där och skriva.

Jag har fått ett jobb nu jätte skönt och pluggar samtidigt så har inte jätte mycket  tid över att skriva men på nattstad skriver jag iallafall åtminstånde 1 inlägg om dagen  försöker göra så många jag kan.
Eftersom jag har ett jobb nu och kommer tjäna mina pengar själv så kommer ju min bröstoperation att bli av :D jag är överlycklig att jag kommer kunna betala den själv och få operationen gjort i september- oktober :D och på bloggen på nattstd kommer jag skriva om innan min operation och efter ta kort på ärren under läkartiden och allt säkert.

Jag jobbar på restaurangen istället som ligger i linné inne i stan jätte god mat. jag lagar en del av maten just nu o min chef i köket han lagar andra tills ja lärt mej den lite mer. ledig idag ligger hemma med jobbig mensvärk inte kul alls  bara någon vecka kvar i skolan nu hade skola i måndags. sen ledig igår och idag. skall jobba imon .fredag och lördag. nä nu ska jag hänga tvätt och fixa lite här hemma.

RSS 2.0